Tabu nélkül

Tabu nélkül

Mi a teendő abban az esetben ha az ember buszsofőr ként elhagyja az utasait?

2016. július 03. - tabunelkul

Terméseztessen vegyen fel újakat! De mi a teendő, ha az utasok melyeket elhagyott elmebetegek akiket egyik elmegyógyintézetből a másikba szállít? Természetesen helyettük is újakat kell felvenni.

Az eset Zimbabwében történt még 1997-ben, egy buszsofőr elmebetegeket szállított egy hararei elmegyógyintézetből egy bulawayoi elmegyógyintézetbe, amikor útközbe megszomjazott és úgy döntött leszáll meginni valamit egy út menti kocsmában. Így is tett s néhány ital után a a buszhoz visszatérve rémülten vette észre, hogy az összes beteg megszökött. Kreativitásban nem szenvedve hiányt, emberünk tovább ment a busszal s megállt az első buszmegállóban s ingyen utat ígért az itt várakozóknak, akiket egyenesen az elemgyógyintézetbe szállított. Mivel tartott tőle, hogy a turpisságát felfedezik az itt dolgozok előre szólt, hogy ügyeljenek mert a betegeket nagyon megviselte az utazás és a szokásosnál is ingerültebbek. A csel bejött, a "betegeket" átvették s beutalták anélkül, hogy valakinek feltűnjön, hogy minden beteg azt állítja, hogy csak a buszt várta és nem érti miért szállították oda. Három nap kellett ahhoz, hogy rájöjjenek az ápolok, hogy az új "betegek" nem is elmebetegek s szabadon kéne engedni őket. 

A kreatív sofőr azonosságát nem hozták nyilvánosságra és az se derült ki mi történt a megszökött betegekkel, ugyanis 3 nap alatt volt bőven idejük megszökni s hosszú időn keresztül keresték őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://tabunelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr718864022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása